Eigenschappen
KAMADO BBQ - Keramische Smoker Barbecue
Veel meer dan een barbecue
Met deze Japanse barbecue kunt u honderden gerechten bereiden: vlees op lage temperatuur, gerookte gerechten, stoofschotels, slowcookinggerechten, brood, rijstgerechten, desserts en zelfs pizza's.
KAMADO BBQ - Keramische Smoker Barbecue
Laag houtskoolverbruik
De dikke keramische coating is uitstekend voor het vasthouden van warmte en vocht. Hierdoor kunt u recepten bereiden die urenlang op zeer hoge temperaturen (tot 430 °C) moeten garen met dezelfde hoeveelheid houtskool.
KAMADO BBQ - Keramische Smoker Barbecue
Voor elk seizoen
U kunt deze barbecue het hele jaar door buiten gebruiken, ongeacht de omgevingstemperatuur. Grillen in de zomer, stoven in de winter...
KAMADO BBQ - Keramische Smoker Barbecue
Geef uw gerechten smaak
U kunt houtsnippers met verschillende smaken aan de houtskool toevoegen. Dit geeft uw vlees nog meer smaak. Probeer olijf-, eiken-, wijnrank- of quebrajoschaafsel...
KAMADO BBQ - Keramische Smoker Barbecue
Gemakkelijk schoon te maken
Verwarm hem 30 minuten tot 260 °C en alle etensresten en etensresten worden verbrand. Zo verspil je geen tijd aan schoonmaken en is hij klaar voor gebruik de volgende keer dat je hem wilt gebruiken.