Luxari - X-Bike Pro - Hometrainer - Inklapbaar - Rugleuning - 10 verstelbare standen - Inclusief 2 Weerstandsbanden - Hartslagfunctie - Fitness Fiets

Luxari - X-Bike Pro - Hometrainer - Inklapbaar - Rugleuning - 10 verstelbare standen - Inclusief 2 Weerstandsbanden - Hartslagfunctie - Fitness Fiets

189,95

Op voorraad

Nu besteld, donderdag in huis

  • Inclusief verzendkosten
  • Ophalen bij een afhaalpunt mogelijk
  • 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren
  • Dag en nacht klantenservice

Transformeer uw thuisfitnesservaring en verbeter uw cardiovasculaire gezondheid, spierkracht en uithoudingsvermogen met de gebruiksvriendelijke en veelzijdige Luxari X-Bike Hometrainer - de perfecte keuze voor mensen van alle fitnessniveaus die op zoek zijn naar een effectieve manier om thuis te trainen!

Luxari Hometrainer X-Bike
De hometrainer is het meest bekende en meest gebruikte fitnessapparaat, zowel in de sportschool als voor thuisgebruik. Dit komt doordat de hometrainer is een uitstekend fitnessapparaat is om mee af te vallen, om in beweging te blijven, om conditie te verbeteren en om spieren te versterken. Bewegen op een hometrainer is dus goed voor de gezondheid!

Met een hometrainer train je de volgende spieren:

  • Bovenbenen
  • Kuiten
  • Hamstrings (achterkant van bovenbenen)
  • Bilspieren

Met een hometrainer fiets maak je dezelfde beweging als die je normaal gesproken op een fiets maakt. De spieren die je hierop traint zijn dan ook hetzelfde: zowel je bilspieren als je beenspieren krijgen een flinke work-out. Van je beenspieren krijgen je bovenbeenspieren het meeste aandacht. Dat komt doordat je hier het meest kracht op uitoefent tijdens het trappen. Daarnaast komen je kuiten aan bod. Met een goede houding zul je indirect ook je buikspieren trainen. In tegenstelling tot de loopband, waarmee je vrijwel dezelfde spieren traint, worden je gewrichten (zoals je knie- en enkelgewrichten) ontlast. Hierdoor verklein je de kans op blessures.

Display
De Hometrainer komt geleverd inclusief Display om al uw waardes tijdens uw training te kunnen meten. Daag jezelf uit
en verhoog de weerstand!

Magnetische Weerstand
De hometrainer is geruisloos vanwege de magnetische weerstand. Daarbij erg smooth tijdens gebruik voor een optimale trainingservaring!

Multifunctioneel Design + Inclusief 2 Weerstandsbanden
Met de ingebouwde Weerstandsbanden kunt u tijdens uw cardio trainingen diverse armoefeningen uitvoeren.

Voordelen van de Luxari Hometrainer Kantoor
✓ Afvallen
✓ Goed voor het hart
✓ Benen en bilspieren trainen
✓ Minder stress en meer zelfvertrouwen
✓ Ontspanning tijdens het sporten
✓ Betaalbaar

  • 30 DAGEN BEDENKTIJD
    Test het product 30 dagen lang uit. Niet tevreden? Geld terug!

  • KOSTELOOS RETOURNEREN
    Niet tevreden? Retourneer het product kosteloos binnen 30 dagen na aankoop.

  • TEVREDENHEIDSGARANTIE
    Meer dan 100.000 gelukkige klanten. Wij doen er alles aan om je als klant een aangename ervaring te bezorgen. Bij problemen staan wij voor je klaar.

  • 2 JAAR GARANTIE
    Luxari staat garant voor kwaliteit. Alle artikelen van Luxari hebben 2 JAAR GARANTIE.

  • LUXARI
    Het Nederlandse fitness merk Luxari staat garant voor luxe en uitstekende kwaliteit. Onze producten zijn zorgvuldig getest op gebruik en kwaliteit. Samen met onze inkoop afdeling en fitness experts kiezen we ons assortiment zorgvuldig uit. Onze artikelen hebben een vriendelijke gebruiksgemak en een luxe uitstraling.

Andere Hometrainers

© 2024 Semix Internet Marketing.