Luxari - Roeitrainer Pro - Magnetische weerstand - 8 weerstandsniveaus - Telefoon houder - Roeiapparaat voor thuis - Geruisloos - Display

Luxari - Roeitrainer Pro - Magnetische weerstand - 8 weerstandsniveaus - Telefoon houder - Roeiapparaat voor thuis - Geruisloos - Display

219,95

Op voorraad

Voor 15:00 uur besteld, dinsdag in huis

  • Inclusief verzendkosten
  • Ophalen bij een afhaalpunt mogelijk
  • 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren
  • Dag en nacht klantenservice

De Luxari Roeitrainer Pro is de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een krachtige en effectieve manier om te trainen. Met deze roeitrainer kunt u een full-body workout uitvoeren, waardoor u uw spieren versterkt, uw uithoudingsvermogen verbetert en calorieën verbrandt.

Luxari Magnetische Roeitrainer Pro

Op zoek naar versterking en fitheid? Roeien is een geweldige training die alle belangrijke spieren tegelijk traint. Het is perfect voor mensen die strakker willen worden en gewicht willen verliezen. Bovendien is het weinig belastend voor je gewrichten. Stel je voor dat je fit wordt in het comfort van je eigen huis - zonder lidmaatschap van een sportschool. Alles wat je nodig hebt is een beetje ruimte en elke dag 20 minuten van je tijd.

Geruisloos & Magnetische Weerstand
Bij de magnetische roeitrainers wordt een magneet gebruikt als weerstandssysteem. De weerstand is in te stellen met de weerstandsknop. Door de magneet is de nauwkeurigheid van de weerstand optimaal en daarbij ook nog erg stil.

8 weerstandsniveaus
De Luxari Roeitrainer Pro is uitgerust met 8 verschillende weerstanden. Daag jezelf meer uit door het weerstandsniveau aan te passen!

Inklapbaar & Anti-slip design
De Luxari Roeitrainer Pro is gemakkelijk inklapbaar en erg snel opgeborgen. Door de anti-slip design kunt u veilig optimaal roeien.

Voordelen Luxari Roeitrainer Pro

✓ Anti-slip functie
✓ Duurzaam materiaal
✓ Bewegingstrainer voor het gehele lichaam
✓ 8 Weerstandsniveaus
✓ Makkelijk te verplaatsen en op te bergen, inklapbaar
✓ LCD-Monitor met weergave van verschillende parameters
✓ Werkt op batterijen

  • 30 DAGEN BEDENKTIJD
    Test het product 30 dagen lang uit. Niet tevreden? Geld terug!

  • KOSTELOOS RETOURNEREN
    Niet tevreden? Retourneer het product kosteloos binnen 30 dagen na aankoop.

  • TEVREDENHEIDSGARANTIE
    Meer dan 100.000 gelukkige klanten. Wij doen er alles aan om je als klant een aangename ervaring te bezorgen. Bij problemen staan wij voor je klaar.

  • 2 JAAR GARANTIE
    Luxari staat garant voor kwaliteit. Alle artikelen van Luxari hebben 2 JAAR GARANTIE.

  • LUXARI
    Het Nederlandse fitness merk Luxari staat garant voor luxe en uitstekende kwaliteit. Onze producten zijn zorgvuldig getest op gebruik en kwaliteit. Samen met onze inkoop afdeling en fitness experts kiezen we ons assortiment zorgvuldig uit. Onze artikelen hebben een vriendelijke gebruiksgemak en een luxe uitstraling.

Andere Roeitrainers

© 2024 Semix Internet Marketing.