Roeimachine - Magnetische Roeitrainer - met LCD console en 16 weerstandsniveaus - Stil - Zwart

Roeimachine - Magnetische Roeitrainer - met LCD console en 16 weerstandsniveaus - Stil - Zwart

219,99

Uiterlijk 17 mei in huis

  • Inclusief verzendkosten
  • Ophalen bij een afhaalpunt mogelijk
  • 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren
  • Dag en nacht klantenservice





【Magnetische roeimachine】Roeien is een fantastische cardio- en krachttraining die verschillende grote spiergroepen traint (borst, buikspieren, bilspieren, bovenlichaam en onderlichaam), u bouwt kracht op terwijl u tegelijkertijd calorieën verbrandt, u verbrandt twee keer zoveel calorieën als met fietsen, met veel minder stress en impact op uw gewrichten.




【16 magnetische weerstandsinstellingen】In tegenstelling tot andere roeimachines met 8 niveaus, heeft de BIGZZIA roeier 16 weerstandsniveaus. Met een simpele draai kunt u de 16 niveaus van magnetische weerstand verhogen of verlagen, zodat uw training uitdagend en effectief blijft tijdens uw fitnessreis.




【Upgrade glijrails】Optionele verbeterde glijrails, gecombineerd met hoogwaardige magnetische vliegwielen, geven je een soepel glijeffect en een lange levensduur. Het glijdt bijna geruisloos en voorkomt dat je anderen stoort.




【Mobiele telefoonhouder】Met de mobiele telefoonhouder kunt u genieten van het plezier dat entertainmentprogramma's brengen tijdens het sporten. Het LCD-scherm geeft de tijd, afstand, calorieën en het aantal calorieën weer, zodat je je trainingsdoel beter kunt bereiken.




【Schokdempersysteem】Met een schokdemper onder de glijbaan zorgt deze trainer voor een veilige en ongestoorde omgeving voor elke indoor trainer. Ideaal voor training thuis.




【Mobiele rollers】praktisch in te klappen, verticale roeier. Ideaal voor thuisgebruik. Ingebouwde wielen voor eenvoudige draagbaarheid, stabilisatoren aan de achterkant voorkomen kantelen voor een soepele roeiervaring.




【Mute aerobe sport roeitoestel】Ontworpen voor thuis gym gebruik.Het gebruik van de roeimachine is een geweldige manier om uw algehele gezondheid te verbeteren, en het heeft weinig impact en is gemakkelijk voor de gewrichten, geschikt voor alle leeftijden en fitnessniveaus. Perfect voor thuisgymnastiekoefeningen.

Andere Roeitrainers

© 2024 Semix Internet Marketing.