Sweiko 2 in 1 Loopband voor Thuis, Afstandsbediening Loopband 1-6 km/h Snelheid met LED Display, Bluetooth Speaker&Phone Mount, Loopband voor Thuis, Kantoor, Gemakkelijk om te vouwen, Montage Fre

Sweiko 2 in 1 Loopband voor Thuis, Afstandsbediening Loopband 1-6 km/h Snelheid met LED Display, Bluetooth Speaker&Phone Mount, Loopband voor Thuis, Kantoor, Gemakkelijk om te vouwen, Montage Fre

207,26

Uiterlijk 30 mei in huis

  • Inclusief verzendkosten
  • Ophalen bij een afhaalpunt mogelijk
  • 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren
  • Dag en nacht klantenservice

  • 2 in 1 Functionele loopband: Om ervoor te zorgen dat u dagelijks traint, kunt u ervoor kiezen om deze loopband thuis te gebruiken, en de stille motor garandeert perfecte prestaties voor hardlopen, joggen of wandelen. De loopband kan ook plat onder uw bureau liggen en biedt u de beste kantoorfitness tijdens uw werk. Deze loopband weegt slechts 22 kg en is daardoor veel draagbaarder dan de meeste kantoortrainingsapparatuur.
  • Hoge kwaliteit structuur samenstelling: De loopband maakt gebruik van de nieuwste loopbandtechnologie gecombineerd met een stijlvol en eenvoudig ontwerp om de loopervaring thuis te optimaliseren. De kern komt uit de nieuwste milieuvriendelijke aandrijfmotor, die overtuigt door compactheid, stilte en energiebesparende eigenschappen. De duurzaamheid is grondig getest om maximale duurzaamheid gedurende de hele levensduur te garanderen.
  • Opvouwbaar ontwerp: Met de mogelijkheid om te worden gevouwen tot slechts 12cm hoogte, de loopband is gemakkelijk op te slaan, wat geweldig is voor kleine ruimtes. Dankzij de eenvoudige vouwtechnologie zijn de gevouwen afmetingen slechts 130,5,58,12 cm, waarbij het apparaat tot een hoogte van 102 cm is opgezet.
  • Krachtige motor en LED-display: Mechanisch is de 1.0-paardenpower en geluidsarme motor speciaal ontworpen voor thuisgebruik, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het storen van uw familie en buren. Het LED-display toont duidelijk tijd, snelheid, afstand en calorieën om uw vooruitgang in realtime te volgen. Met snelheden tot 6 km/u is de machine ontworpen voor dagelijkse fitnesstraining.
  • Slimme bediening en Bluetooth: De loopband heeft een Bluetooth-luidspreker die u kunt verbinden met uw telefoon om muziek of podcasts af te spelen tijdens het hardlopen of lopen op de loopband. Door uw telefoon op de standaard te plaatsen en te praten met uw vrienden tijdens het sporten op deze loopband of het kijken naar uw favoriete show, kunt u de verveling van training elimineren.

Afmetingen van het product: 119.5*54*105cm
Gevouwen grootte: 130.5*58*12cm
Motorvermogen: 1,0ps
Snelheidsbereik: 1-6 km/h
Gewichtsvermogen: 90KG
Weergavefunctie: tijd/afstand/calorieën/snelheid
Loopband maat: 38*100cm
Bluetooth: Ja
Inhoud van het pakket: telefoonhouder, afstandsbediening, verwijderbare leuning

Andere Loopbanden

© 2024 Semix Internet Marketing.