86,19
Uiterlijk 18 december in huis
Dit boek biedt 65 recepten voor gemakkelijke doordeweekse maaltijden met de sous vide kooktechniek. Eenvoudige Sous Vide combineert de sous vide machine met een do-ahead aanpak om uw kookproces te stroomlijnen. Het boek bevat betrouwbare basisrecepten voor vleessoorten, gevogelte, vis en groenten die snel en eenvoudig (en van tevoren!) kunnen worden bereid met een sous vide circulator, gevolgd door 50 variatierecepten om deze om te toveren tot completere maaltijden. De meeste recepten kunnen van tevoren worden voorbereid en vervolgens in minder dan een uur worden afgemaakt met traditionele kookmethoden. Dit kookboek bevat niet alleen vlees en aardappelen; het zit vol met groenten, lichtere gerechten en internationaal geïnspireerde recepten zoals Gegrilde Vistaco's met Mangosalade, Bloemkoolsteaks met Amandelen en Kalamata Yoghurt Saus, Carnitas Taco's met Salsa Verde en Aubergine Shakshuka. Daarnaast zijn er verbeterde klassiekers zoals Boeuf Bourguignon en Gegrilde Varkenskoteletten met Appelchutney, elk recept voorzien van een prachtige foto. Dit boek is zowel een handleiding als een kookboek en biedt zowel de beginnende als ervaren thuiskok de informatie en aanmoediging om sous vide-technologie in hun dagelijkse kookroutine te integreren.
© 2025 Semix Internet Marketing.