73,94
Uiterlijk 15 december in huis
Heb je moeite om dezelfde resultaten in je keuken te behalen als de chefs die je op tv ziet? Ben je op zoek naar nieuwe ideeën voor eenvoudige, heerlijke en betrouwbare gourmetrecepten? Dan is dit Sous Vide Kookboek precies wat je nodig hebt! Sous vide is een Franse kooktechniek die je in staat stelt om voedsel op een nauwkeurige temperatuur in een waterbad te bereiden. Je gerechten zullen elke keer perfect zijn, zonder dat ze aanbranden of overgaar worden. Deze techniek is ideaal voor het koken van elk stuk vlees of vis; van de meest malse tot de taaiste delen, het resultaat zal altijd geweldig zijn. Sous vide is ook perfect voor het bereiden van groenten op een precieze temperatuur, waardoor ze niet papperig worden en hun smaak behouden blijven, of het kan worden gebruikt om geweldige desserts te maken! In dit boek vind je de concentratie van meer dan 30 jaar ervaring. Sophia Marchesi neemt je mee op een culinaire reis rond de wereld met een selectie van haar favoriete gourmetrecepten. Iedereen kan met sous vide ongelooflijk gezonde recepten bereiden! Het is eenvoudig te gebruiken en vereist geen speciale vaardigheden. Sous vide is ook een veel snellere en betrouwbaardere manier om je voedsel voor te bereiden dan traditionele methoden. Je kunt meer gerechten maken in minder tijd en met minder moeite. Klaar om te beginnen?
© 2025 Semix Internet Marketing.