Wartmann Sous Vide Stick Pakket - incl. 12 liter waterbak, 250 isolatieballen en gaartijdentabel – Starter set om gelijk te beginnen met sous vide - Energiebesparing met handige sousvide isolatieballen

Wartmann Sous Vide Stick Pakket - incl. 12 liter waterbak, 250 isolatieballen en gaartijdentabel – Starter set om gelijk te beginnen met sous vide - Energiebesparing met handige sousvide isolatieballen

169,99

Op voorraad

Voor 23:59 uur besteld, maandag in huis

  • Inclusief verzendkosten
  • Ophalen bij een afhaalpunt mogelijk
  • 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren
  • Dag en nacht klantenservice

Krachtigste sous-vide stick op de markt (1300W)
De vernieuwde Wartmann WM-1507 SV sous-vide regelaar is de opvolger van de Wartmann WM-1506 SV. Deze sous-vide circulator is een kwalitatief hoogwaardige en robuuste dompelaar die tegen een stootje kan maar desondanks een bijzonder fraai uiterlijk heeft. Het glanzende zwart, de zilveren accenten, de roestvaststalen onderdelen en welvende vorm geven het apparaat een elegante, luxe uitstraling die in geen enkele keuken zal misstaan. Met een vermogen van maar liefst 1300 Watt is het de meest krachtige sous-vide circulator die wij kennen. Hierdoor warmt de Wartmann WM-1507 SV sous-vide regelaar een waterbad tot zo'n 25 liter moeiteloos snel op, en houdt deze bovendien makkelijk op temperatuur. Meer weten over sous-vide? Lees hier ons uitgebreide artikel.

Hoogwaardig sous-vide water bak voor de échte kenner!
Sous-vide in een (soep)pan, emmer, koelbox opbergbox is leuk voor beginners. Wanneer je toe bent aan het échte werk en indruk wilt maken op je gasten dan is een helder transparante Gastronorm sous-vide water bak iets voor jou. Deze hoogwaardige professionele Gastronorm sous-vide bakken zijn gemaakt van transparant polycarbonaat, en daardoor bijzonder kras- en slijtvast. Ideaal om uw sous-vide apparatuur in op te bergen en een fraai aanzicht in uw keuken.

Door de hoge temperatuurbestendigheid van 110°C zijn deze sous-vide bakken ideaal voor sous-vide en worden ze niet zacht bij hogere temperaturen. Hierdoor zijn ze betrouwbaarder en veiliger in gebruik (vooral met kinderen). Let er wel op dat deze sous-vide bakken warm/heet worden aan de buitenkant.

Gratis isolatieballen t.w.v. €29,95 bij iedere sous-vide stick!
De beste manier om uw sous-vide waterbad te isoleren is met sous-vide isolatie ballen (200 stuks) en daarom krijgt u deze gratis bij iedere sous-vide stick (t.w.v. € 29,95). Deze drijvende "steam trapping balls" fungeren als een deksel, verminderen verdamping van het water met wel 90%, besparen dus elektriciteit en houden de vacuümzakken onder water. Let op: gebruik nooit een deksel met uitsparing, tenzij u precies weet wat u doet. Wanneer waterdamp langs de sous-vide circulator wordt geforceerd kan de inwendige elektronica beschadigen (geen garantie).

Waarom geen Anova Precision Cooker WiFi?
De Anova Precision Cooker WiFi sous-vide stick is een leuke regelaar, maar de draadloze / app gimmick is maar even leuk en de kwaliteit valt helaas regelmatig tegen en je krijgt gewoon minder waar voor je geld. Waarom zou je voor bijna hetzelfde bedrag (inclusief gratis isolatieballen!) niet gewoon een veel betere sous-vide stick willen? Neem het maar van ons als sous-vide kenner aan! De Wartmann WM-1507 SV is een zéér hoge kwaliteit sous-vide stick van Nederlandse bodem met lokale, snelle service van Sousvidekenner. In plaats van Anova's ingewikkelde elektronica (die meer dan eens faalt) voor de laagste prijs heeft Wartmann gekozen voor een hoge(re) kwaliteit thermostaat, verwarmingselement en waterpomp. die gewoon altijd goed zijn en beter presteren. Met maar liefst 1300 watt vermogen (tov 800W van de Anova) is deze sous-vide stick een stuk krachtiger en zéér robuus. Wij bevelen de Wartmann WM-1507 SV sterk aan als ervaren sous-vide kenners en gebruikers van dit apparaat!

Eenvoudige bediening met een nauwkeurigheid van 0,5ºC
De temperatuur stelt u eenvoudig in door middel van het "scroll wieltje" aan de voorzijde van het apparaat met een nauwkeurigheid van 0,5ºC. Dit verhoogt het bedieningsgemak en is voldoende is voor de gemiddelde thuisgebruiker. De temperatuur wordt echter gemeten en weergegeven in 0,1ºC. Met het intuitive LCD Touch bedieningsdisplay stelt u de gewenste tijdsduur en temperatuur nauwkeurig in waarna de sous-vide regelaar het voedsel perfect kookt naar uw wens, keer op keer.

Sous-vide circulator Wartmann WM-1507 SV


Kenmerken van de Wartmann WM-1507 SV sous-vide regelaar
Vermogen: 1300 Watt
Maximaal reservoir: 25 liter
Temperatuurbereik: 25 - 95ºC
Temperatuurnauwkeurigheid: 0,1ºC
Nauwkeurigheid bediening: 0,5ºC
Compact, stevig en bijzonder stijlvol
Roestvast stalen onderdelen dus roest nooit
Eenvoudig te demonteren en schoon te maken
Timer tot 59 uur en 59 minuten met akoestische signalering
Stevige geveerde klem met rubber voet
Past op reservoirs met een wanddikte tot ca 20mm
Eenvoudige bediening middels LCD Touch Control en draaiwiel
Verwijderbaar en afwasbaar filter (kalk en ketelsteen)
Garantie: 2 jaar met uitstekende voorwaarden en service
Aanbevolen accessoires:
Vacuümmachine
Vacuümzakken en/of Vacuümfolie
Hendi crème brûlée brander voor het perfect afwerken van uw (vlees) product
Sous-vide reservoir
Sous-vide kookboek
Goed sous-vide reservoir nodig?
Sousvidekenner raadt onbreekbare transparante polycarbonaat reservoirs aan voor gebruik met onze sous-vide regelaars. Het materiaal wordt niet zacht door het warme water en de buitenkant wordt niet zo heet als een stalen (soep)pan. Bovendien doet het meteen dienst als sous-vide opbergbox.

Vrienden verbluffen met perfect afgewerkt vlees?
De Hendi crème brûlée brander - navulbaar is ideaal voor een optimale afwerking van vlees na sous-vide bereiding. Vergeet die koekenpan! Met een temperatuur tot wel 1300ºC schroei je in een handomdraai je sous-vide bereide vlees product af en krijg je een prachtig flinterdun krokant bruin laagje (maillardreactie) zonder het vlees verder te garen. Snel, eenvoudig en professioneel!

Wat is sous-vide koken?
Lees hier ons uitgebreide artikel: https://www.sousvidekenner.nl/wat-is-sous-vide/

Sous-vide (Frans voor "onder vacuüm") houdt in dat vacuüm verpakt voedsel door middel van stoom of in een waterbad op relatief lage, constante en exacte temperatuur (ca 0,1 ºC) gedurende langere tijd wordt verwarmd. Door het voedsel beneden kookpunt te verwarmen gaart het langzaam maar zeker door en door terwijl bijvoorbeeld vlees perfect mals blijft en alle sappen, en dus smaken, bewaard blijven. Kortom, altijd gelijkmatig gaar en maximale smaak, en bovendien super simpel in gebruik. Sous-vide is echt voor iedereen!

Andere Sous-vide kokers

© 2025 Semix Internet Marketing.