48,18
Uiterlijk 24 december in huis
Ontdek de kunst van sous vide garen met dit uitgebreide 2-in-1 kookboek! Sous vide, wat 'onder vacuüm' betekent, garandeert dat uw gerechten nooit meer flets, te gaar, te rauw of te droog worden. Door de temperatuur nauwkeurig in te stellen en vast te houden in een waterbad, bereikt u een gelijkmatige garing die essentieel is voor perfecte vis, mals vlees en onberispelijke groenten. Deze professionele kooktechniek is nu toegankelijk voor de thuiskeuken. **Bonus: Koken voor de Fijnproever** Dit boek bevat een exclusieve selectie van meer dan 100 prachtige, geïllustreerde recepten die uw culinaire horizon verbreden. Ontdek verfijnde voorgerechten, hoofdgerechten en desserts voor de meest veeleisende smaakpapillen en speciale gelegenheden. Leer bijzondere vis- en vleessoorten kennen en verras uw gasten met luxe ingrediënten die zelfs kenners zelden proeven. Met dit 2-in-1 kookboek brengt u de magie van gastronomische gerechten in uw eigen keuken. Een gegarandeerd succes voor een onvergetelijke avond met vrienden, familie of uw geliefde!
© 2025 Semix Internet Marketing.