Sous-vide Kookboek: 75 Recepten voor Vlees, Vis en Groenten met Vacuümtechniek

Sous-vide Kookboek: 75 Recepten voor Vlees, Vis en Groenten met Vacuümtechniek

54,65

Uiterlijk 31 december in huis

  • Inclusief verzendkosten
  • Ophalen bij een afhaalpunt mogelijk
  • 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren
  • Dag en nacht klantenservice

Kook als de professionals! Sous-vide is de techniek uit de topgastronomie waarbij ingrediënten vacuüm verpakt en langzaam op lage temperatuur in een waterbad worden gegaard. Dit behoudt niet alleen de smaak, maar ook de vitamines en mineralen, wat resulteert in gezondere maaltijden. Het grootste voordeel? Vlees wordt ongelooflijk mals, vis blijft sappig en groenten behouden hun bite. Dit kookboek legt de sous-vide-methode stapsgewijs uit, compleet met tips en trucs voor perfecte resultaten. Bereid 75 gegarandeerd succesvolle en verfijnde gerechten, van roastbeef en pulled pork tot zalm, tonijnfilet, asperges en zelfs desserts. Ervaar onvergelijkbare smaakbelevingen met deze zachte bereidingswijze.

Andere Sous-vide kokers

© 2025 Semix Internet Marketing.